طراحی گرافیک هنر و حرفه ای است که در آن متخصصان محتوای بصری برای برقراری ارتباط پیام ایجاد می کنند. با استفاده از تکنیکهای سلسله مراتب بصری و صفحهآرایی، طراحان از تایپوگرافی و تصاویر برای رفع نیازهای خاص کاربران و تمرکز بر منطق نمایش عناصر در طرحهای تعاملی برای بهینهسازی تجربه کاربر استفاده میکنند.
طراحی گرافیکی، هنر و حرفه انتخاب و چیدمان عناصر بصری مانند تایپوگرافی، تصاویر، نمادها و رنگها برای انتقال پیام به مخاطب است. گاهی اوقات طراحی گرافیک را “ارتباطات بصری” می نامند، اصطلاحی که بر عملکرد آن در شکل دادن تأکید می کند. به عنوان مثال، طراحی یک کتاب، آگهی، لوگو یا وب سایت نمونه هایی از ارتباطات بصری محسوب می شوند.
بخش مهمی از وظیفه طراح، ترکیب عناصر بصری و کلامی در یک کل منظم و مؤثر است.
طراحی گرافیک یک هنر باستانی است که قدمت آن از هیروگلیف های مصری به نقاشی های غار حداقل ۱۷۰۰۰ ساله می رسد. این اصطلاحی است که در صنعت چاپ دهه ۱۹۲۰ سرچشمه گرفته است. مجموعه ای از فعالیت ها از جمله ایجاد لوگو را پوشش می دهد. طراحی گرافیک در این معنا به جذابیت های زیبایی شناختی و بازاریابی مربوط می شود. تکامل طراحی گرافیک به عنوان یک عمل و حرفه، ارتباط نزدیکی با نوآوری های تکنولوژیکی، نیازهای اجتماعی و تخیل بصری شاغلین داشته است. طراحی گرافیک در طول تاریخ به اشکال مختلف انجام شده است. در واقع، نمونه های قوی طراحی گرافیک به نسخه های خطی در چین ، مصر و یونان باستان برمی گردد. همانطور که چاپ و تولید کتاب در قرن پانزدهم توسعه یافت، پیشرفتهایی در طراحی گرافیک نیز در طول قرنهای بعدی توسعه یافت، به طوری که آهنگسازها یا حروفچینها اغلب صفحات را همانطور که نوع را تعیین میکردند طراحی میکردند.
در اواخر قرن نوزدهم، طراحی گرافیک به عنوان یک حرفه متمایز در غرب ظاهر شد، تا حدی به دلیل فرآیند تخصصی شدن شغلی که در آنجا اتفاق افتاد، و بخشی به دلیل فناوری های جدید و امکانات تجاری که توسط انقلاب صنعتی به وجود آمد. روش های جدید تولید منجر به جدایی طراحی یک رسانه ارتباطی (به عنوان مثال، پوستر) از تولید واقعی آن شد. در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، آژانسهای تبلیغاتی، ناشران کتاب و مجلات به طور فزایندهای مدیران هنری را استخدام میکردند که همه عناصر بصری ارتباط را سازماندهی میکردند و آنها را در یک کل هماهنگ قرار میدادند و بیانی متناسب با محتوا ایجاد میکردند. در سال ۱۹۲۲ ، ویلیام آ. دویگینز، تایپوگراف اصطلاح طراحی گرافیک را برای شناسایی حوزه در حال ظهور ابداع کرد.
در طول قرن بیستم، فناوری در دسترس طراحان به سرعت پیشرفت کرد، همانطور که امکانات هنری و تجاری برای طراحی پیشرفت کرد. این حرفه به شدت گسترش یافت و طراحان گرافیک از جمله صفحات مجلات، کت کتاب، پوستر، جلد دیسک فشرده، تمبر پستی، بسته بندی، علائم تجاری، علائم، تبلیغات، عناوین جنبشی برای برنامه های تلویزیونی و تصاویر متحرک و وب سایت ها ایجاد کردند. در آغاز قرن بیست و یکم، طراحی گرافیکی به یک حرفه جهانی تبدیل شد، زیرا فناوری و صنعت پیشرفته در سراسر جهان گسترش یافت. اگرچه ظهور آن به عنوان یک حرفه نسبتاً جدید است، طراحی گرافیکی ریشه هایی دارد که به اعماق دوران باستان می رسد. نسخه های خطی مصور در چین باستان، مصر، یونان و روم ساخته شده اند. در حالی که طراحان اولیه دستنوشتهها آگاهانه «طرحهای گرافیکی» خلق نمیکردند، کاتبان و تصویرگران برای ایجاد ترکیبی از متن و تصویر تلاش میکردند که در عین حال هماهنگ و مؤثر در انتقال ایده نسخه خطی باشد.
انقلاب صنعتی یک فرآیند پویا بود که در اواخر قرن ۱۸ آغاز شد و تا قرن ۱۹ ادامه یافت. اقتصادهای کشاورزی و صنایع دستی غرب از نیروی انسانی، حیوانی و آب استفاده کرده بودند، اما آنها به اقتصادهای تولیدی صنعتی با موتورهای بخار، برق و موتورهای احتراق داخلی تبدیل شدند. بسیاری از جنبه های فعالیت انسانی به طور غیرقابل برگشتی تغییر کرد. جامعه راه های جدیدی (اغلب تجاری) برای استفاده از طرح های گرافیکی پیدا کرد و فناوری های جدیدی را برای تولید آنها توسعه داد. فن آوری صنعتی هزینه چاپ و کاغذ را کاهش داد، در حالی که چاپ های بسیار بزرگتر را ممکن کرد، بنابراین به کار یک طراح اجازه داد تا مخاطبان بیشتری را نسبت به قبل جلب کند.
در سال ۱۸۵۴، پوستر به عنوان یکی از رسانه های محبوب برای طراح گرافیک تبدیل شد. پوسترهای چاپ شده با انواع چوب بزرگ به طور گسترده برای تبلیغ شیوه های جدید حمل و نقل، سرگرمی و کالاهای تولیدی در قرن نوزدهم مورد استفاده قرار گرفت.
با فرارسیدن قرن جدید، طراحی گرافیک از طریق مجلات، روزنامه ها و کتاب ها به بسیاری از مردم رسید.
بطور کلی ۸ نوع اساسی طراحی گرافیک شامل هویت بصری، بازاریابی و تبلیغات، رابط کاربری، انتشارات، بسته بندی، موشن گرافیک، محیطی، هنر و تصویرسازی می باشد.
سلام تبلیغات؛ طراحی حرفه ای و ارزان ویژه کسب و کارها
فقط با یک تماس طرح مورد نظر شما آماده است
قیمت طراحی گرافیکی
لطفا تماس بگیرید
تمامی حقوق این سایت متعلق به سلام تبلیغات (www.helloads.ir) می باشد.